Στο Λόφο του Ιππίου Κολωνού στο κέντρο της Αθήνας, Μεγίστης Λαύρας 32Β, στεγάζεται ο χώρος τέχνης Μανδραγόρας 32Β. Ένα διώροφο πολυ-μορφικό κτίριο με μια αυλή στο εξωτερικό τμήμα και ένα εσωτερικό αίθριο. Στο ισόγειο, στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο εκτείνεται εκθεσιακός χώρος όπου δίνει τη δυνατότητα προβολής έργων τέχνης με την οργάνωση εκθέσεων animation,  ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, εγκαταστάσεων, performance, video και φωτογραφίας.

Ταυτόχρονα ο χώρος με το σύγχρονο αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό προσφέρεται για παρουσιάσεις βιβλίων, θεματικών εκδηλώσεων, μουσικών σχημάτων και θεατρικών δρώμενων. Με αποδεδειγμένη την παρουσία στις λογοτεχνικές και εικαστικές τέχνες, ο σκοπός ενός χώρου στέγασης και των δύο μορφών τέχνης αποσκοπεί στην ανάδειξη νέων αλλά και ήδη καταξιωμένων καλλιτεχνών. Η επαφή του κοινού με την τέχνη και τις νέες τάσεις της αποτέλεσε τον πυρήνα της εκκίνησης για τη διαμόρφωση και τη δημιουργία ενός χώρου τέχνης.

Στο ισόγειο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με θέα και άμεση πρόσβαση στην αυλή πραγματοποιούνται μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά. Στο δημιουργικό υπόγειο του χώρου βρίσκεται η αίθουσα ζωγραφικής και σχεδίου για ενήλικες και το εργαστήριο 2D και Stop Motion animation με σταθμούς εργασίας για ενήλικες και παιδιά. Στο υπόγειο λειτουργεί αναψυκτήριο για τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες φροντίζοντας να καλύπτει τις ανάγκες των εκδηλώσεων και των μαθημάτων.