Λογοτεχνία 

στον Χώρο Τέχνης Μανδραγόρας 32Β

Η λογοτεχνία, ως ένα κοινωνικό γεγονός που ακολουθεί όλες τις εποχές, αποτελεί το θεματικό πεδίο του Μανδραγόρα από τη σύσταση του. Η ποίηση, η πεζογραφία, το δοκίμιο και η κριτική είναι οι τομείς όπου εστιάζεται το ενδιαφέρον και η μελέτη με βάση το σπουδαίο υλικό από την ελληνική και διεθνή γραμματεία.  Στο περιοδικό Μανδραγόρας έχουν δημοσιεύσει ποιήματα και κείμενά τους πλήθος συγγραφέων, αντίστοιχα έχουν γίνει αφιερώματα στη ζωή και το έργο συγγραφέων και καλλιτεχνών όπως και σπάνιες συνεντεύξεις.
  Αν και η λογοτεχνία είναι ένα πεδίο ανεξάντλητο γίνεται μια αξιοσημείωτη προσπάθεια να μην αποσιωπηθεί και παραλειφθεί από την ιστορική μνήμη το έργο Ελλήνων συγγραφέων και ποιητών που μόνο προσθετικά λειτουργεί στην κατανόηση και την ιστορική εποπτεία της ελληνικής λογοτεχνίας.
  Με σπουδαία παρακαταθήκη τις θεματικές εκδηλώσεις, τις παρουσιάσεις βιβλίων του περιοδικού Μανδραγόρας και των εκδόσεων, ο Χώρος Τέχνης Μανδραγόρας 32Β ξεκινά από τον Σεπτέμβρη το πρόγραμμα του με θεματικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων. Σύντομα κοντά σας με το πρόγραμμα μας. 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμά μας!

* indicates required
Ο Χώρος Τέχνης ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ 32Β οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές δράσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. Πείτε μας για ποια πεδία θέλετε να ενημερώνεστε:


Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό email του Χώρου Τέχνης ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ 32Β συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email για τις δραστηριότητες στον χώρο μας. Τα email αυτά δε θα υπερβαίνουν τα δύο ανά μήνα. Αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό μας email οποιαδήποτε στιγμή ενεργοποιώντας το σύνδεσμο στη βάση της σελίδας, ή να μας ειδοποιήσετε στο [email protected] .
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα σεβαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και την επιθυμία σας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.